News

Energia

Kertművelés

Ökológia

Képeinkből

majusfa2012104 valkonya_ludverc0138 ludverc_r2012038 Tökhajítás mestere OLYMPUS DIGITAL CAMERA vegyes-010 OLYMPUS DIGITAL CAMERA Présház a hegyen hpim6935 Hársfalvi Macsi dscf0862_lud Ludvércjárás Valkonyán 2011 39 616 OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA ludverc2015l032 dscf0915_lud valkonya_ludverc0143 OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Hírcsoportok

Lakossági fórum – Valkonya szennyvízelvezetésének és kezelésének megoldása

2010. Már. 9. 17:00
,

Tisztelettel meghívjuk
2010. március 09-én, kedden 17.00 órára
Valkonyán a Polgármesteri Hivatalban (Valkonya, Fő út 4.)
tartandó

Valkonya község szennyvízelvezetésének és kezelésének megoldása
című lakossági fórumra.

Településünk, Valkonya Község 90%-os támogatási intenzitást élvezve 69 660 000 Ft támogatást nyert el a Nyugat-dunántúli Operatív Program NYDOP-2007-4.1.1/1 „A” komponens kódszámú támogatási keretéből. A településen a lakott, vezetékes ivóvízzel ellátott lakosság vonatkozásában a tervezett szennyvízelvezető rendszerre a rákötési szándék már ma is több, mint a teljes lakosság 80%-a, így az Önkormányzat feladata a lakossági igényeknek megfelelő szennyvíztisztítás megvalósítása.

A pályázat tartalmának és a lebonyolítás menetének megismertetése, továbbá a fejlesztéssel kapcsolatos kérdések megvitatásának lehetősége érdekében szervezzük jelen lakossági fórumunkat, melyen minden valkonyai lakost és ingatlantulajdonost szeretettel és tisztelettel várunk!

A már nyertes pályázatunk célja, hogy Valkonya település korszerű technológiák kiépítésével és működtetésével biztosítani tudja a keletkező szennyvíz környezetbarát kezelését.

A szennyvíztisztítás megvalósítása érdekében Valkonya lakossága komoly anyagi és egyéb áldozatot vállal. A beruházás megvalósulásával ugyanakkor megőrizhető marad különlegesen szép környezetünk, azon keresztül pedig egészségünk és a turisták felé települési vonzerőnk is. Ezen áldozatvállalásáért elismerés illet minden érintettet!

Kérjük, hogy ha teheti személyesen is vegyen részt településünk egyik legnagyobb fejlesztése elindításában!

A lakossági fórumot tartja:

 • Rejtélyiné Nagy Gabriella, Valkonya Község Polgármestere

A lakossági fórumon részt vesz és válaszol a további kérdésekre:

 • Vida Zotmund Alpár – Szabau Invest Kft.
 • Horváth Szabolcs, műszaki vezető – Szabau Invest Kft.
 • Szemes Tamás, műszaki ellenőr – Szemes és Fia Kft.
 • Bozzay Balázs, szakértő, BFH Európa Kft.
 • Foglszinger-Szakos Diána, projektmenedzser – BFH Európa Kft.

 • Foglalja le a helyét most!

  Online foglalás nem lehetsége ehhez az eseményhez.


  Hozzászólás

    

    

    

  *