News

Energia

Kertművelés

Ökológia

Képeinkből

majusfa2012039 728 OLYMPUS DIGITAL CAMERA nyar12 valkonya_ludverc0025 Fő u. 39, 41, 43 a 80-as években ludverc2015l095 ludverc2015l043 Argentina, Dél- Amerika, Domina Zsóka 2012 alkototabor2012034 dscf1007_lud OLYMPUS DIGITAL CAMERA vegyes-068 hpim6976 ludverc2015r091 vegyes-039 majusfa20160059_2 OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA ludverc2015l059 vegyes-058

Hírcsoportok

Minden Valkonyainak! – Jönnek a ludvércek

Ludvércjárás Valkonyán

Ludvércjárás Valkonyán

Szeptember 18-án jönnek a ludvércek, mit-mitkék, láncosok és más hasonló lidérces szerzetek. Az egész napos rendezvényen ismét lesz főzőverseny, kézműves foglalkozás, vetélkedő, miegymás. Az új színpadon a messze földön méltán híres Valkonyai Csepűrágók  páratlan irodalmi esttel és színi előadással sokkolják a nagyérdeműt.

A “ludvércjárás” részletes programja hamarosan olvasható lesz honlapunkon.  Minden, az eseménnyel kapcsolatos ötletet nagy szeretettel várunk, illetve kérjük mindazoknak a jelentkezését, akik munkájukkal szívesen hozzájárulnának a jeles nap sikeréhez. A rendezvény fő szervezője Hársfalvi Marcsi, de Gabinál, Gyurinál is lehet jelezni a segítő szándékot. No meg itt a honlapunkon is, a megjegyzés rovatban vagy a kapcsolódó fórumon >>>

Az est lidércfénypontja a ludvércek, láncosok, lámpásosok, mit-mitkét, lidércek felvonulása. Itt az ideje elkezdeni a jelmezek varrását! Erre az éjszakai lidércnyomásra szeretettel várunk minden önjelölt lidércet, miegymást – lámpásokkal, gyertyákkal, szentjánosbogárral, fluoreszkáló izékkel vagy bármilyen egyéb világító eszközzel -, illetve mindenkit, aki részese akar lenni a “hátborzongató” eseménynek!

3 hozzászólás Minden Valkonyainak! – Jönnek a ludvércek

 • avatar Hársfalvi Péter

  Remek!
  Szóval akkor idén is ,, jönnek a ludvérc – pajtások! ”
  Reméljük szép, hosszú, tömött sorban… 🙂
  S eső sem esik majd!

  Gábor! Rajtad (lesz) a – fél… – világ szeme! …
  Eső nem eshet!
  Hajrá Valkonya!
  P. 🙂

 • avatar Marcsi

  Kedves Mindenki!

  Én is lelkesítek és bátorítok minden férfit, nőt és gyermeket,fiatal és idős valkonyai lakost és bevándorlót egyaránt, hogy készüljön a “ludvércjárásra” jelmezzel, házilag gyártott rémisztő vagy csak egyszerűen vicces, ijesztgetős öltözékekkel.
  Itt mindenki kimutathatja a foga fehérjét…így én valószínűleg boszorkánynak öltözöm:-)

  Üdv: Marcsi

  • avatar Turcsik György

   Kedvesek! A Zalai Hírlap arra kért minket, hogy még ma küldjük el tudósításunkat különleges ötletünkről, a Ludvérc-járásról. Tehát még szinte semmit nem csináltunk, de máris érdeklődnek! Ezért aztán tényleg csináljunk is valamit, most már égés lenne, ha csalódniuk kellene az érdeklődőknek. Tehát lepedőre, láncra, lámpásra fel!
   Gyuri

Hozzászólás

  

  

  

*