News

Energia

Kertművelés

Ökológia

Képeinkből

Hegedűs Sándor és családja Ludvércjárás Valkonyán 2011 vegyes-075 ludverc2014012 dscf4689 739 majusfa20160073_2 ludverc2015l010 pres2017001 Németh Józsefné, Horváth Istvánné alkototabor2012106 valkonya_kapolna066 gyereknap2017018 ludverc2014134 ludverc2015l058 Somogyi Katalin, Ferenc és Mária Argentina, Dél- Amerika, Domina Zsóka 2012 alkototabor2012054 OLYMPUS DIGITAL CAMERA alkototabor2012140 vegyes-052

Hírcsoportok

Minden Valkonyainak! – Jönnek a ludvércek

Ludvércjárás Valkonyán

Ludvércjárás Valkonyán

Szeptember 18-án jönnek a ludvércek, mit-mitkék, láncosok és más hasonló lidérces szerzetek. Az egész napos rendezvényen ismét lesz főzőverseny, kézműves foglalkozás, vetélkedő, miegymás. Az új színpadon a messze földön méltán híres Valkonyai Csepűrágók  páratlan irodalmi esttel és színi előadással sokkolják a nagyérdeműt.

A “ludvércjárás” részletes programja hamarosan olvasható lesz honlapunkon.  Minden, az eseménnyel kapcsolatos ötletet nagy szeretettel várunk, illetve kérjük mindazoknak a jelentkezését, akik munkájukkal szívesen hozzájárulnának a jeles nap sikeréhez. A rendezvény fő szervezője Hársfalvi Marcsi, de Gabinál, Gyurinál is lehet jelezni a segítő szándékot. No meg itt a honlapunkon is, a megjegyzés rovatban vagy a kapcsolódó fórumon >>>

Az est lidércfénypontja a ludvércek, láncosok, lámpásosok, mit-mitkét, lidércek felvonulása. Itt az ideje elkezdeni a jelmezek varrását! Erre az éjszakai lidércnyomásra szeretettel várunk minden önjelölt lidércet, miegymást – lámpásokkal, gyertyákkal, szentjánosbogárral, fluoreszkáló izékkel vagy bármilyen egyéb világító eszközzel -, illetve mindenkit, aki részese akar lenni a “hátborzongató” eseménynek!

3 hozzászólás Minden Valkonyainak! – Jönnek a ludvércek

 • avatar Hársfalvi Péter

  Remek!
  Szóval akkor idén is ,, jönnek a ludvérc – pajtások! ”
  Reméljük szép, hosszú, tömött sorban… 🙂
  S eső sem esik majd!

  Gábor! Rajtad (lesz) a – fél… – világ szeme! …
  Eső nem eshet!
  Hajrá Valkonya!
  P. 🙂

 • avatar Marcsi

  Kedves Mindenki!

  Én is lelkesítek és bátorítok minden férfit, nőt és gyermeket,fiatal és idős valkonyai lakost és bevándorlót egyaránt, hogy készüljön a “ludvércjárásra” jelmezzel, házilag gyártott rémisztő vagy csak egyszerűen vicces, ijesztgetős öltözékekkel.
  Itt mindenki kimutathatja a foga fehérjét…így én valószínűleg boszorkánynak öltözöm:-)

  Üdv: Marcsi

  • avatar Turcsik György

   Kedvesek! A Zalai Hírlap arra kért minket, hogy még ma küldjük el tudósításunkat különleges ötletünkről, a Ludvérc-járásról. Tehát még szinte semmit nem csináltunk, de máris érdeklődnek! Ezért aztán tényleg csináljunk is valamit, most már égés lenne, ha csalódniuk kellene az érdeklődőknek. Tehát lepedőre, láncra, lámpásra fel!
   Gyuri

Hozzászólás

  

  

  

*