News

Energia

Kertművelés

Ökológia

Képeinkből

Ez a jó termés! ludverc_r2012035 dscf0943_lud Máté Jánosné, Bakó Józsefné,Nagy Béla, Nagy Béláné, Hóbor Jenőné Argentina, Dél- Amerika, Domina Zsóka 2012 dsc_0575 50 majusfa2017212 Ludvércjárás Valkonyán 2011 ludverc2015l206 ludverc2015l003 Hársfalvi Péter, Marcsi, édesanyjukkal ludverc2014093 Fő u. 30. 2000-ben hpim0566 Valkonya ludverc2015l195 grac2015006 Ludvércjárás Valkonyán 2011 722 Fő u. 37. 2015-ben

Hírcsoportok

Minden Valkonyainak! – Jönnek a ludvércek

Ludvércjárás Valkonyán

Ludvércjárás Valkonyán

Szeptember 18-án jönnek a ludvércek, mit-mitkék, láncosok és más hasonló lidérces szerzetek. Az egész napos rendezvényen ismét lesz főzőverseny, kézműves foglalkozás, vetélkedő, miegymás. Az új színpadon a messze földön méltán híres Valkonyai Csepűrágók  páratlan irodalmi esttel és színi előadással sokkolják a nagyérdeműt.

A “ludvércjárás” részletes programja hamarosan olvasható lesz honlapunkon.  Minden, az eseménnyel kapcsolatos ötletet nagy szeretettel várunk, illetve kérjük mindazoknak a jelentkezését, akik munkájukkal szívesen hozzájárulnának a jeles nap sikeréhez. A rendezvény fő szervezője Hársfalvi Marcsi, de Gabinál, Gyurinál is lehet jelezni a segítő szándékot. No meg itt a honlapunkon is, a megjegyzés rovatban vagy a kapcsolódó fórumon >>>

Az est lidércfénypontja a ludvércek, láncosok, lámpásosok, mit-mitkét, lidércek felvonulása. Itt az ideje elkezdeni a jelmezek varrását! Erre az éjszakai lidércnyomásra szeretettel várunk minden önjelölt lidércet, miegymást – lámpásokkal, gyertyákkal, szentjánosbogárral, fluoreszkáló izékkel vagy bármilyen egyéb világító eszközzel -, illetve mindenkit, aki részese akar lenni a “hátborzongató” eseménynek!

3 hozzászólás Minden Valkonyainak! – Jönnek a ludvércek

 • avatar Hársfalvi Péter

  Remek!
  Szóval akkor idén is ,, jönnek a ludvérc – pajtások! ”
  Reméljük szép, hosszú, tömött sorban… 🙂
  S eső sem esik majd!

  Gábor! Rajtad (lesz) a – fél… – világ szeme! …
  Eső nem eshet!
  Hajrá Valkonya!
  P. 🙂

 • avatar Marcsi

  Kedves Mindenki!

  Én is lelkesítek és bátorítok minden férfit, nőt és gyermeket,fiatal és idős valkonyai lakost és bevándorlót egyaránt, hogy készüljön a “ludvércjárásra” jelmezzel, házilag gyártott rémisztő vagy csak egyszerűen vicces, ijesztgetős öltözékekkel.
  Itt mindenki kimutathatja a foga fehérjét…így én valószínűleg boszorkánynak öltözöm:-)

  Üdv: Marcsi

  • avatar Turcsik György

   Kedvesek! A Zalai Hírlap arra kért minket, hogy még ma küldjük el tudósításunkat különleges ötletünkről, a Ludvérc-járásról. Tehát még szinte semmit nem csináltunk, de máris érdeklődnek! Ezért aztán tényleg csináljunk is valamit, most már égés lenne, ha csalódniuk kellene az érdeklődőknek. Tehát lepedőre, láncra, lámpásra fel!
   Gyuri

Hozzászólás

  

  

  

*