News

Energia

Kertművelés

Ökológia

Képeinkből

alkototabor2012133 Présház a Gurgó hegyen hpim7391 hpim6898 majusfa2012072 mezeskalacs2015001 16 99 ludverc2015r038 dscf0933_lud ludverc2014053 044 OLYMPUS DIGITAL CAMERA Horváth Mária és Hermán Sándor OLYMPUS DIGITAL CAMERA vegyes-004 ludverc2015r042 ludverc2015r128 majusfa20160072 valkonya_jatszoter106 ludverc2015l136

Hírcsoportok

Minden Valkonyainak! – Jönnek a ludvércek

Ludvércjárás Valkonyán

Ludvércjárás Valkonyán

Szeptember 18-án jönnek a ludvércek, mit-mitkék, láncosok és más hasonló lidérces szerzetek. Az egész napos rendezvényen ismét lesz főzőverseny, kézműves foglalkozás, vetélkedő, miegymás. Az új színpadon a messze földön méltán híres Valkonyai Csepűrágók  páratlan irodalmi esttel és színi előadással sokkolják a nagyérdeműt.

A “ludvércjárás” részletes programja hamarosan olvasható lesz honlapunkon.  Minden, az eseménnyel kapcsolatos ötletet nagy szeretettel várunk, illetve kérjük mindazoknak a jelentkezését, akik munkájukkal szívesen hozzájárulnának a jeles nap sikeréhez. A rendezvény fő szervezője Hársfalvi Marcsi, de Gabinál, Gyurinál is lehet jelezni a segítő szándékot. No meg itt a honlapunkon is, a megjegyzés rovatban vagy a kapcsolódó fórumon >>>

Az est lidércfénypontja a ludvércek, láncosok, lámpásosok, mit-mitkét, lidércek felvonulása. Itt az ideje elkezdeni a jelmezek varrását! Erre az éjszakai lidércnyomásra szeretettel várunk minden önjelölt lidércet, miegymást – lámpásokkal, gyertyákkal, szentjánosbogárral, fluoreszkáló izékkel vagy bármilyen egyéb világító eszközzel -, illetve mindenkit, aki részese akar lenni a “hátborzongató” eseménynek!

3 hozzászólás Minden Valkonyainak! – Jönnek a ludvércek

 • avatar Hársfalvi Péter

  Remek!
  Szóval akkor idén is ,, jönnek a ludvérc – pajtások! ”
  Reméljük szép, hosszú, tömött sorban… 🙂
  S eső sem esik majd!

  Gábor! Rajtad (lesz) a – fél… – világ szeme! …
  Eső nem eshet!
  Hajrá Valkonya!
  P. 🙂

 • avatar Marcsi

  Kedves Mindenki!

  Én is lelkesítek és bátorítok minden férfit, nőt és gyermeket,fiatal és idős valkonyai lakost és bevándorlót egyaránt, hogy készüljön a “ludvércjárásra” jelmezzel, házilag gyártott rémisztő vagy csak egyszerűen vicces, ijesztgetős öltözékekkel.
  Itt mindenki kimutathatja a foga fehérjét…így én valószínűleg boszorkánynak öltözöm:-)

  Üdv: Marcsi

  • avatar Turcsik György

   Kedvesek! A Zalai Hírlap arra kért minket, hogy még ma küldjük el tudósításunkat különleges ötletünkről, a Ludvérc-járásról. Tehát még szinte semmit nem csináltunk, de máris érdeklődnek! Ezért aztán tényleg csináljunk is valamit, most már égés lenne, ha csalódniuk kellene az érdeklődőknek. Tehát lepedőre, láncra, lámpásra fel!
   Gyuri

Hozzászólás

  

  

  

*