News

Energia

Kertművelés

Ökológia

Képeinkből

OLYMPUS DIGITAL CAMERA valkonya_ludverc0118 OLYMPUS DIGITAL CAMERA 2010-12-18_00015 vegyes-064 A valkonyai " vadak" OLYMPUS DIGITAL CAMERA 1980. Szakos Györgyék udvara. A képen Szakos Józsefné arviz_0031 Argentina, Dél- Amerika, Domina Zsóka 2012 bikal37 dscf2180 859 valkonya_jatszoter112 valkonya_kapolna118 Bedő Timi és Livi dsc-197 dscf2648 dscf2645 Tavaszi erdő OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Hírcsoportok

Ismét gyarapodott Valkonya lakossága!

Kedves  valkonyaiak!

Talán már mindenkinek feltűnt, hogy egy hete gyarapodott Valkonya lakossága 2 fővel. Végleg  búcsút intettünk Szegednek,  és megérkeztünk  a szívünk választotta kis faluba, Valkonyára.  Igaz, hogy a házunk még csak félig kész, de  szorgalmasan dolgozunk rajta, így bízunk benne, hogy még Ludvércjárás előtt házszentelőt tartunk.  Addig is köszönjük Rejtélyi Árpi vendégszeretetét és türelmét, a  valkonyaiaknak pedig hálásak vagyunk, hogy befogadtak kis közösségükbe.  Bízunk benne, hogy a falu szépségét és hírnevét a jelenlétünk csak gazdagítani fogja.  Köszönjük mindenkinek az eddigi kedvességét és önzetlen segítségét is.

Mint a gólyák, meghoztuk az Alföldről a tavaszt ( vagy a nyarat???), így mindenki szorgoskodik kint a földeken és a kertekben.  Öröm ezt látni!  A sok munka után viszont mindenkinek jól esik majd egy kis pihenés.  Sokan már a szabadságot tervezik, de még nem döntötték el, hogy hova menjenek és mennyiért.  Ebben tudok én segítségére lenni a valkonyaiaknak, hisz egy internetes (online) utazási irodám van.

Hozzászólás

  

  

  

*