News

Energia

Kertművelés

Ökológia

Képeinkből

OLYMPUS DIGITAL CAMERA valkonya_jatszoter066 Tengelic, Széncinege nyar16 dsc_0504 imag1438 ludverc2015l027 Hegedűs Sándorné majusfa2012082 ludverc_r2012012 15 valkonya_ludverc0054 vegyes-075 ludverc2015l153 OLYMPUS DIGITAL CAMERA ludverc2015r012 788 ludverc2014028 ludverc2015r124

Hírcsoportok

Ismét indul a Hideg Téli Esték előadássorozat

2011 január végén ismét elkezdődnek a ” Hideg Téli Esték” előadásai.

Az előadások pontos napja, ideje még nem végleges. Mihelyst sikerül az egyeztetés,  közzétesszük a honlapon, illetve reményeink szerint a postaládákba is bedobjuk a programot. Egyenlőre három előadás megtartására van jelentkező. Reméljük lesz még több is! Aki szívesen részt venne a téli estéken, nem csak nézőként, hanem előadóként is,  kérjük jelezze itt a honlapon (hozzászólás, üzenőfal) vagy Turcsik Gyurinál, illetve nálam.

Tervezett előadások:

4 hozzászólás Ismét indul a Hideg Téli Esték előadássorozat

 • avatar Hatala

  Zsolti!
  Elvileg Andrea kezd január végén, most folyik az egyeztetés.
  Sajnos a látogatós térképet le kellett szednem, mert a tárhelyünk memóriája véges és a sok funkció meglassította, időnként gátolta is az oldal működését. Ezért kénytelen voltam a weblap működéséhez nem szükséges kiegészítőket kiritkítani.

  Most töröm a fejem, hogy hogy strukturálhatom át a dolgokat és ha belefér a korlátok közé, ígérem, visszarakom.
  Hatala

 • avatar zsolti

  Mikor lesz ütemterv? Már nagyon furdalja az oldalamat. Még valami: nem találom a látogatók térképnézetét, pedig jó volt látni az egyre több piros pontot világszerte,az USA nyugati parttól Tokióig – szinte csak antarktiszi bejelentkezést nem tapasztaltunk még, de ne adjuk fel, ott is élhetnek külföldre szakadt hazánkfiai (szó szerint a jég hátán, ami ugyan egyre kevesebb). Előbb-utóbb galaktikus térképet is követni kell – NASA talált exobolygót – a hunok eltűnt fele ott lehet?
  üdv
  Zsolti

 • avatar Hatala

  Sanyi. Az is jó! 🙂 Javítottam.

 • avatar Tar Sanyi

  Ha nem baj, akkor én inkább Libanonról tartok előadást:)

Hozzászólás

  

  

  

*