News

Energia

Kertművelés

Ökológia

Képeinkből

dsc-121 valkonya_jatszoter119 825 Figyelem falunépe! ludverc2015l150 dsc-206 ludverc2015l042 OLYMPUS DIGITAL CAMERA arviz_0040 967 vegyes-038 ludverc2015l026 valkonya_jatszoter081 Fanyűvő Péter OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA ludverc2015l191 valkonya_ludverc0099 ludverc2012023 64 gesztenye6

Hírcsoportok

Gyermeknap a Zalaszabari Kalandparkban

Valkonya Önkormányzata szeretettel meghívja a valkonyai gyerekeket 2015. június 14-én vasárnap a Zalaszabari Kalandparkba.

Indulás 9.00-kor az önkormányzat elől. Az szülőkkel és gyerekekkel történt előzetes megbeszélés alapján fog zajlani a napi program. Kérem a szülőket, amennyiben kérdésük van a kirándulással, programmal kapcsolatban, keressenek fel.

A kalandpark honlapját itt lehet elérni >>>

Hatala Gábor

. . . → Olvassa el a teljes bejegyzést: Gyermeknap a Zalaszabari Kalandparkban

Az idei Gyermeknap, és a Májusfa kitáncolás fotói

Felkerültek a honlapra a címben szereplő jeles eseményeken készült képek. A fotók Szigligeti Ági és, sejtésem szerint, Tar Sanyi keze és gépe munkája.

A képeket itt lehet megnézni >>>

. . . → Olvassa el a teljes bejegyzést: Az idei Gyermeknap, és a Májusfa kitáncolás fotói

Gyermeknap és Májusfa kitáncolás

 

Szeretettel meghívunk minden valkonyait a 2012. június 1-én 17 órakor kezdődő májusfa kitáncolásra

Ugyanezen a napon 13 órától egy szerény gyermeknapot is tartunk. A turistaház udvarán ugrálóvár várja Valkonya aprónépét!

Új képek a bikali kirándulásról

Nemeskürti Dzsyna jóvoltából néhány újabb fotó került a gyermeknapi kirándulás albumába. A képeket itt lehet megnézni >>>

A 2011-es gyermeknap fotói.

Felkerültek a honlapra a 2011 -es gyermeknap fotói. Valkonya gyerekei és még néhány lelkes kísérő ebben az esztendőben a Bikali élménybirtokon töltötték a gyermeknapot.

Sajtófotósunk (Gyuri) ezt, mint rendesen, meg is örökítette az utókor számára.

Másik fotósunk, Ági is kattogtatott, de az Ő képeit még várjuk, hogy beérkezzenek a “szerkesztőség”-be.

A remek felvételeket itt lehet . . . → Olvassa el a teljes bejegyzést: A 2011-es gyermeknap fotói.

A valkonyaiak gyermeknapi, bikali kirándulásának “menetrendje”

Indulás Valkonyáról: 2011. JÚNIUS. 04.-én 0830

Hazaérkezés az esti órákban. A hazaindulás időpontja attól függ, mennyire érezzük jól magunk.

Két kisbusszal megyünk. Az eddigi jelentkezések alapján még két szabad hely van. Jutkánál lehet érdeklődni a hivatalban, amennyiben egyéb kérdése lenne valakinek

Az út hossza kb 150 km. ( 2- 2,5 óra), ezért érdemes az útra . . . → Olvassa el a teljes bejegyzést: A valkonyaiak gyermeknapi, bikali kirándulásának “menetrendje”

Gyermeknapi kirándulás a Bikali Reneszánsz Birtokra

Valkonya önkormányzata gyermeknapi kirándulást szervez a Bikali Reneszánsz Birtokra. Indulás Május 21-én reggel. A pontos indulási időt idejében közzétesszük itt a honlapon is. A kirándulásra nagy szeretettel várunk minden valkonyai gyereket és természetesen el is lehet kísérni az “apróbbakat”. Jó kis napnak ígérkezik, érdemes eljönni! Akik szeretnének részt venni a kiránduláson, kérjük jelentkezzenek, vagy itt . . . → Olvassa el a teljes bejegyzést: Gyermeknapi kirándulás a Bikali Reneszánsz Birtokra