News

Energia

Kertművelés

Ökológia

Képeinkből

valkonya_ludverc0066 OLYMPUS DIGITAL CAMERA vegyes-070 grac2015052 valkonya_ludverc0075 dsc08917 Horváth Jenő OLYMPUS DIGITAL CAMERA alkototabor2012117 cimeravatas03 OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA Ludvércjárás Valkonyán 2011 244 Kékcinege OLYMPUS DIGITAL CAMERA lerant015 vegyes-025 ludverc2015l001 OLYMPUS DIGITAL CAMERA vegyes-039

Hírcsoportok

Közös munka május 1-én! Jöjjön aki csak tud!

Május elsején a turistaház udvarán rendbe hoznánk kicsit a régi játszóteret és ültetnénk pár facsemetét is. Sikerült nyernünk egy kisebb pályázati pénzt a felújításra.
Lehet fúrni, faragni, festegetni, no meg közben diskurálni.

 Mindenkit várunk aki részt tud venni egy kis közös munkában!
Találkozunk 10 órakor a turistaház udvarán!

A magától értetődő kérdésre: “Miért csak most szóltok?”  illetve, ” Miért ilyen sürgős?” alant lelhető a válasz:

Sajnos a pályázat elnyeréséről az értesítés csak tegnap délután jött meg! A pénzt viszont erre nyertük és a jövő hétig el is kell végezni a munkát, amit fényképekkel igazolni is köll. Ezért elnézést kérünk mindenkitől a – hamar-hamar, dologra!” –  felhívásért.
( De legalább egy kis pénzt kaptunk 🙂 . )
Bővebben szóban a helyszínen.

Jöjjön mindenki, aki csak tud  időt szakítani egy kis közös faluszépítő tevékenységre!

Előre is sok köszönet mindenkinek!

3 hozzászólás Közös munka május 1-én! Jöjjön aki csak tud!

 • avatar eszter

  Jaj, ha lehetne annyit, hogy a facsemetéket az új játszótérhez ültessétek, mert nyáron meg fogunk buggyanni a melegben… Hogy idővel szép árnyékot adjanak. Már most is durva volt, ahogy sütni kezdett a nap.
  Köszi, Eszter

 • avatar eszter

  Nálunk Verus szülinapünneplés lesz, jönnek anyukámék, unokatesók, így sajnos nem tudunk menni (ha a nagyok nagyon őrjöngenek, felküldöm őket lukat ásni…)
  Bocs, szívesen mentünk volna.

  Eszter

  • avatar Hatala Gábor

   Éljen Verus vagy 100 esztendeig! Ha szülinapján saját kezűleg ültetne egy fát, akkor egész életére lenne a saját fája Valkonyán. 🙂

Hozzászólás

  

  

  

*